Kinderyoga

Bij kinderyoga staat plezier voorop, niet de techniek en prestatie. De oefeningen laten de kinderen bewegen, fantaseren, ontspannen, ervaren en ontdekken. Kinderyoga is een fijne manier voor kinderen om hun coordinatie, concentratie, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen te vergroten. Het helpt ze ook bij het vinden van rust en ontspanning en ontwikkelen van een krachtig en flexibel lijf. Door yoga leren kinderen zichzelf steeds beter kennen.

De kinderyoga lessen die ik op locatie geef duren ongeveer 45-60 minuten (afhankelijk van de leeftijd) waarin we gaan ademhalen, bewegen, ontspannen met een korte kindermeditatie en tot slot met de jongere doelgroep gaan we tekenen om hun ideeen op papier te zetten. Ik geef met veel plezier yogales aan de jongere kids van 4-9 jaar, maar ook op middelbare scholen is het erg mooi om yogales te mogen geven.

Kinderyoga op basisscholen, middelbare scholen of kinderopvang mogelijk op aanvraag. Maar ook voor kinderfeestjes of andere ideeen stuur mij een bericht.

In april is de volgende online kinderyoga sessie  (ongeveer 20 minuten), om rustig de dag af te sluiten bewegen we op een speelse manier en ronden we af met een korte meditatie.