Yoga in Marrakech november 2024

Altijd al eens naar Marrakech willen gaan? Heb je behoefte aan een momentje voor jezelf afgewisseld met de gezellige drukte van de medina in Marrakech en de prachtige natuur in de omgeving van de stad? Dan is deze reis iets voor jou.
Het is een laagdrempelige reis waarbij niks moet en alles mag. De yogasessies zijn heel toegankelijk dus ook als je nog nooit yoga hebt gedaan kun je mee doen, maar ook als je meer yoga ervaring hebt zijn er genoeg opties. Voor en tijdens de reis zorgt Travel2Marrakech dat er zoveel mogelijk voor je geregeld is (van de overnachtingen tot het vervoer en de activiteiten en alle overige vragen die je tijdens de reis hebt), zodat je echt even tot rust kan komen en nergens aan hoeft te denken.

Op woensdag 20 november 2024 is de volgende reis naar Marrakech.
De organisatie en begeleiding tijdens de reis wordt verzorgd door Oussama (van Travel2Marrakech) en Sharon (Share in Balance) geeft de yogasessies en meditaties

Datum: woensdag 20 november-zondag 24 november 2024
Via de link hieronder vind je een video om een beeld te krijgen van deze reis.

Riad 
Middenin de drukte van de medina vind je de prachtige Riad, waar het helemaal stil en rustig is. Je kan relaxen in de zon op het dakterras of een boek lezen bij het zwembad. In de ochtend zijn de yogalessen bij warm weer op het dakterras en anders in een mooie ruimte binnen. 
Het ontbijt is bij deze reis inbegrepen en is een lokaal ontbijt, waarbij je langs het zwembad kunt eten.

Activiteiten
Tijdens deze reis zorgen we voor voldoende rust en vrije tijd  maar gaan we ook de mooie highlights van Marrakech en de omgeving ontdekken.

 • Fietstour door de oude stad inclusief lunch
 • Bergwandeling Ourika vallei  incl lunch langs het water
 • Middag in de woestijn inclusief yoga en dinerYoga
Bij deze reis zijn verschillende yogasessies inbegrepen, zowel in de Riad als op mooie plekken in de natuur. Waarbij het geheel vrijblijvend is of je meedoet of niet. Blijf je liever een keertje uitslapen dan is dat helemaal goed. Het zullen verschillende soorten yoga zijn, ook afgewisseld met meditaties. Zodat je op je eigen manier rust en ontspanning kan opzoeken, soms met meer beweging en andere keren meer in de stilte.

Deze reis is inclusief:

 • Retourticket Transavia Nederland-Marrakech incl handbagage (10kg)
 • Transfers van Marrakech airport naar Riad en activiteiten
 • 4 overnachtingen in Riad inclusief ontbijt
 • Verschillende activiteiten zoals hierboven beschreven
 • Dagelijkse Yoga/Meditatie sessies van Sharon (Share in Balance)
 • Begeleiding van Oussama (Travel2Marrakech)
 • Prijs is obv van 2 persoonskamer (excl toeslag voor 1 persoonskamer)
 • Prijs voor deze reis is € 940 per persoon (gebaseerd op de prijs vliegtickets mei 2024) 


 

Meld je aan voor eind juni, zodat we de kamers in het Riad kunnen garanderen en de vliegtickets op tijd kunnen boeken. Het minimum aantal deelnemers voor deze reis is 8 personen.

* er bestaat een kans dat de datum van deze reis nog verplaatst wordt naar 1 week eerder in november, dit wordt nog vervolgd. 


Extra opties (apart bij te boeken)

 • Bezoek aan hammam
 • Tijdens deze reis zal ik ook Reiki sessies en Energetische massages aanbieden tegen een kleine bijdrage.

Marrakech

Marrakech is de derde grootste stad van Marokko en staat bekend als de Rode Stad. De stad heeft ongeveer 930.000 inwoners en de meeste huizen zijn rood geverfd. Het is een kleurrijke en opwindende stad, die wel één van de parels van Marokko wordt genoemd. De stad is een belangrijk economisch centrum en er zijn verschillende opkomende industrieën en markten. Verder ligt het aan de voet van het Atlasgebergte en is daardoor schitterend gelegen. Net als veel andere Noord-Afrikaanse steden is Marrakech onderverdeeld in een
Medina, de oude gefortificeerde stad, en een modern stadsdeel, Gueliz genaamd. De stad heeft een heerlijk klimaat, met zachte winters met sneeuw en warme vochtige zomers. De hartelijkheid en gastvrijheid van de bevolking van Marrakech is wereldberoemd.

Het weer in November
November is een mooie periode om naar Marrakech te gaan waarbij de gemiddelde temperatuur overdag 23 graden is. Een aangename tijd van het jaar om de stad te verkennen.