Reiki

 

Wat is Reiki?
Reiki is een japanse geneeswijze door middel van handoplegging. Het is een helingsmethode die werkt op alle niveaus zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel, waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende handposities. Reiki is een universele energie die zijn werk doet en gaat naar de oorzaak van het probleem. Het activeert het vermogen van het lichaam om zichzelf in balans te brengen en de energie gaat vanzelf naar de plek waar dat het meeste nodig is. Het doet wat voor jou op dat moment het beste is.
 
Een reiki behandeling zorgt ervoor dat allerlei klachten afnemen. Je kan denken aan klachten als, buikpijn, rugpijn, pijn in de nek, schouder of knie, maar ook aan dingen zoals onrust in het lichaam en/of hoofd, of bij een conflict op werk of met een partner. Ook voor kinderen kan reiki rust geven, bijv bij overprikkeling of om te ondersteunen bij het slapen. 


Reiki ervaring:
In januari 2023 heb ik de Reiki 1 opleiding gevolgd. Reiki 2 heb ik afgerond in mei van dit jaar. In november ga ik starten met een vervolg, nl de uitgebreide reiki therapeut opleiding waarbij ik nog meer de diepte in zal gaan.
Al deze opleidingen doe ik bij The healing space in Bussum: www.healingspace.nl 


Traject tijdens opleiding:

Tijdens mijn reiki therapeut opleiding die loopt van november 2023-maart 2024 zal ik 
mensen gaan behandelen als onderdeel van mijn opleiding.
Dit gaat dan om trajecten van 4 behandelingen per persoon (Periode nov 2023-7 mrt 2024)
1 behandeling duurt ongeveer 1 uur
Locatie: in Utrecht (of ik kom op locatie max 20 minuten rijden van Utrecht) 


 Kosten vanaf 1 december 2023 tm maart 2024: prijs in deze periode 40 euro per sessie. Het totaal voor het traject van 4 behandelingen is 160 euro (in deze prijs is de 50% korting al verwerkt*). 1 sessie duurt 1-1,5 uur.
 
 In deze periode van mijn opleiding ontvang ik supervisie bij de behandelingen van deze  trajecten van mijn docente van The healing space: Toña Wong Chung. Van elke sessie maak ik dan ook een verslag, die zij zal beoordelen en tips aangeeft waar nodig.
 

*Tijdens mijn opleiding geef ik 50% korting op de behandelingen en op het traject, vanaf april 2024 vervalt deze korting en zal de prijs per sessie stijgen naar 80 euro en het traject (van 4 sessies naar 320 euro).