Over mij

Mijn naam is Sharon en ik woon in Utrecht.
Na mijn studie Psychologie (richting Media/Sociale Psychologie) aan de Universiteit van Utrecht ben ik in de Media gaan werken (Radio538, RTL en The Walt Disney Company). Naast mijn werk als Research Manager ben ik in Januari 2019 begonnen als Bodybalance (Les Mills) instructrice. Bodybalance lessen waren al een tijd favoriet, de combinatie van Tai Chi, Yoga, Pilates en Meditatie op fijne muziek zorgde ervoor dat ik veel fitter en flexibeler werd en met meer plezier ging trainen. 

In 2014 ben ik begonnen met Yoga, mijn allereerste Yoga retreat was op Ibiza, waarna er nog vele lessen volgden. In 2020 heb ik het uitgebreid met een 200 hrs Yoga Teacher Training bij East - West Yoga op Bali en daarop volgend nog een Yin Yoga module bij Yogafactor/Yogapoint in Utrecht en een Pilates opleiding. 
Deze kennis wil ik graag met jullie delen, vandaar de naam: 

Share in Balance.

 

 


Ik heb ontdekt dat sporten/bewegen/yoga voor mij een hele goeie manier is om mijn hoofd leeg te maken. 

Met al deze kennis en ervaring gecombineerd geef ik nu met veel plezier Yoga, Pilates en Meditatie, waar ik met toegankelijke lessen steeds meer mensen wil inspireren zowel online als offline.


In 2022 heb ik dit verder uitgebreid met Kinderyoga maar ook met Kindercoaching, hiervoor wil ik eind 2022 mijn eigen praktijk starten onder de naam Balance4kids. Meer info hierover volgt.


 Kom je een keer een Yoga les bij mij proberen?

Liefs, Sharon