Online Meditatie Cursus

Is het tijd voor wat rust en ontspanning? Een momentje voor jezelf? Wil je meer leren over Meditatie? 
Dan is deze online Meditatie cursus iets voor jou. Een toegankelijke manier om kennis te maken met Meditatie of verschillende manieren van Meditatie te ervaren en ook tips te ontvangen over je eigen Meditatie routine. JANUARI 2022! Lees hieronder wat je kan verwachten van deze cursus.

Wat kun je verwachten?

4 verschillende meditatietechnieken

Elke week zal ik een andere begeleide meditatie doen van ongeveer 20-25 minuten. Er zijn veel verschillende meditatie technieken, waarbij ik je er met een aantal wil laten kennismaken. Voor sommige mensen werken woorden sterker, voor sommige juist beelden (visualisaties), voor anderen ademhalingsoefeningen.

Theorie


Er is al zoveel geschreven over Meditatie maar waar komt het eigenlijk vandaan? Wat is het verschil tussen Meditatie en Mindfulness? Wat zijn de voordelen van Meditatie? Wat heb je ervoor nodig? 

Tips voor je eigen meditatie routine 

Veel mensen willen graag in 1 keer een lange meditatie doen, maar soms is het beter om klein te beginnen en te zoeken naar wat bij jou past. Is dat in de ochtend of juist in de avond? Of misschien kun je juist midden op de dag wat rust gebruiken. Werkt de stilte voor jou heel goed of gebruik je liever een app als begeleiding? Of is ontspannen muziek voldoende?

Praktische info


  • JANUARI 2022
  • 4 sessies
  • Live online via Zoom
  • Kosten: 40 euro voor de 4 sessies
  • 4 PDF bestanden: Elke week ontvang je een PDF bestand met de tips van die week
  • Als je er een week niet bij kan zijn ontvang je de opname van de sessie.
  • Wil je meer info? Mail mij gerust op onderstaande email adres.

Share in Balance

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.