Kindercoaching

Als kindercoach in Utrecht bied ik een praktische laagdrempelige vorm van hulp, het gaat meestal om kortdurende trajecten zonder wachtlijst, waarbij geen verwijzing nodig is. Ik ga oplossingsgericht te werk. Ieder kind is anders en van daaruit gaan we kijken wat het beste is voor jouw kind, wat heeft het nodig om lekker in z’n vel te zitten. Merk je dat je kind ergens tegenaan loopt of ergens mee zit dan kijk ik graag mee of ik daarbij kan ondersteunen.

Mijn focus ligt op de kinderen in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. Een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek (20 minuten) is gratis, waarbij we met elkaar kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, daarin kan ik ook vragen beantwoorden. 
Stuur mij een mailtje om deze afspraak in te plannen of via het contactformulier,
[email protected].

Wat is een kindercoach?

Een kindercoach is toegankelijk en gaat spelenderwijs met de kinderen aan de slag en kan een rol spelen in het helpen ondersteunen van ouders en kinderen. Het kind staat bij de kindercoach centraal, maar er worden ook gesprekken gevoerd met de ouders. Het doel is kinderen weer in hun kracht zetten. We luisteren naar de hulpvraag van het kind en die van de ouders en van daaruit gaan we werken vanuit de talenten en positieve eigenschappen die het kind heeft. Het kind leert zijn/haar kwaliteiten kennen, krijgt meer inzicht in zijn gedrag of leert omgaan met emoties, zoals angsten of boosheid. 


Het begeleiden van een kind via coaching kun je zien als een reis. Als kindercoach loop ik naast een kind en ondersteun het bij de hindernissen die het tegenkomt.
De thema's waarmee je bij mij terecht kan zijn o.a. Hoogsensitiviteit (HSP), laag zelfvertrouwen, faalangst en omgaan met emoties.
Wil je meer weten? Check deze pagina of stuur mij een berichtje: [email protected]

Opleidingen 

  • 1996-2001 Universiteit Utrecht, Psychologie (media/sociale psychologie)
  • 2020-2022 Yoga, 200 hrs Vinyasa Yoga East West Bali, 50 hrs Yin Yoga Yogapoint Utrecht
  • 2021 Kinderyoga, Helen Purperhart
  • 2022 Kindercoach HSP (hoogsensitiviteit specialisatie), Sonnevelt Opleidingen 
  • 2023 Reiki 1 & 2 Healing Space Bussum
  • 2024 Reiki therapeut Healing Space


Yoga op middelbare scholen in Utrecht, zoals X11 en Leidsche Rijn college

Balance4kids

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.